om Compass Fairs ApS

Compass Fairs ApS er Skandinaviens største totalleverandør til alle typer messer, kongresser og konferencer. Siden 1996 har vi afholdt egne messer i henholdsvis Danmark, Norge, Sverige og Nordtyskland.

Årligt bygger vi mere end 150 messer for eksterne arrangører – messer hvortil vi leverer alt lige fra stand opbygning til møbler, lyd, lys, AV-udstyr m.m.

Vi er kendt for at være en fleksibel, veludstyret og særdeles effektiv leverandør med i alt 4.500 m2 lagerplads i Oslo, Trondheim, Jönköping, København og Rødekro. I Rødekro ligger ligeledes Compass Congress Center som du kan læse mere om på: www.cccenter.dk.

Hos os har vi kapacitet og udstyr til at bygge op til 10 store messer samtidig – eller fylde hele 4 fodboldbaner! Er du arrangør af kongresser, events eller konferencer har vi således alt hvad du skal bruge af erfaring, ekspertise samt teknisk udstyr.

Når du vælger Compass Fairs ApS, får du en professionel, kompetent, serviceminded og løsningsorienteret leverandør til dit arrangement – hurtig og omkostningseffektiv.

Bliv udstiller