Mission

Mission

Vi lever i en tid, hvor bæredygtighed er et globalt buzz-word.

Det bliver brugt hele tiden af alle og enhver. Medierne bombarderer os konstant med konsekvenserne af de globale klimaforandringer og forurening. Der fokuseres på de smeltende poler, skovbrandene i Australien og den globale vandstandsstigning. Samtidig skabes et direkte link til de af vores handlinger som mennesker, der accelererer disse alvorlige klimaforandringer.

Det er blevet svært at navigere for os som forbrugere og vi føler os små og ubetydelige i forhold til at skabe de nødvendige forandringer. For hvad kan jeg som individ gøre?

INSPIRE CHANGE Expo fokuserer på den positive vinkel og ikke mindst på løsninger. Vi som forbrugere, skal få øjnene op for, at selv de mindste forandringer kan skabe enorm gennemslagskraft og resultater.

Messen skal give værktøjer og inspiration til at skabe små og store forandringer i vores dagligdag.

Den skal være en platform for ambitiøse og innovative virksomheder, der vil fremvise nye bæredygtige tiltag og produkter. Ambitionen er også at messen skal informere os som forbrugere omkring de nyeste udviklinger indenfor videnskab, forskning og kommende politiske tiltag samt visioner indenfor bæredygtighed.

Bliv udstiller