advarsel om Fair Guide

Vi oplever desværre, at vores udstillere med jævne mellemrum bliver kontaktet og generet af henvendelser fra “Fair Guide” eller andre firmaer som EventFair-Slovakiet, Construction Data Verlag AG Østrig, Expo-Guide-Mexico, og International Fairs Directory-Uruguay, der tilbyder optagelse/annoncering i deres messeguide www.fair-guide.com.

Tilbuddene fra Fair Guide giver det indtryk, at de samarbejder med diverse messecentre. Men dette er ikke tilfældet. Compass Fairs ApS har på intet tidspunkt indgået samarbejde med disse firmaer, og vi udleverer hverken navne og oplysninger på udstillere. Det skaffer Fair Guide selv ved at hente informationer fra messens hjemmeside.

Metoden, Fair Guide og andre bruger, er, at man lokkes til at ændre en fejl eller opdatere adresse og/eller firmanavn, og på den måde får sat sin underskrift.

Vær opmærksom på, at man med en underskrift på en kontrakt fra Fair Guide binder sig til at betale et større beløb (ca. kr. 20.000) for optagelse på deres hjemmeside de næste tre år – hvilket absolut ikke er pengene værd.

Modtager du brev eller mail fra et af ovennævnte firmaer, er du meget velkommen til at sende os en kopi heraf, så vi kan advare øvrige udstillere.

Bliv udstiller